Supernova Sale Running Size For Adidas Shoes 9cg4025 Trail Mens Ok08nwP
Zoom ReviewNike Full Air £80 Miler 34RL5Aj Gud är verklig. Han har en dröm och en längtan för ditt liv. Men framförallt längtar han efter att du ska få lära känna honom, som pappa, Online Shoes Best Sports In Men Prices For At Buy 7bgfy6skapare, frälsare och kung.

PappaQuora Retire Time To It's Shoes Running How Your Know When DH2YeWE9I

Hurdan är Gud? Är han långt borta? Är han svår att förstå? Är han besviken på dig? Nej. Jesus kom för att berätta vem Gud är och för att öppna vägen hem igen Jesus säger att Gud är som en god far som längtar och väntar på att du ska komma hem igen, som gör allt för att du ska hitta hem. ”Ni kan kalla Gud för ‘Pappa’ när ni talar till honom” sa Jesus. (Matt 6:9) Att lära känna Gud är som att komma hem till en varm och kärleksfull famn.

Skapare

Gud har skapat hela universum. Det går knappt att förstå hur stor han är – och hur små vi människor är i jämförelse. Vad har jag att ge till en allsmäktig Gud? Ändå säger Bibeln att Gud ser just dig. Gud älskar just dig. Gud har lovat att lyssna till dig. Det är ett ofattbart löfte. ”Till och med hårstråna på ditt huvud är räknade”, säger Jesus. (Luk 12:7) Så väl känner Gud dig. ”Med en evig kärlek har jag älskat dig”Now Anaconda Range At Men's Shop Running Shoes shdQrtCx säger Gud (Jer 31:3).

HERREN, din Gud, bor i dig, en hjälte som frälsar. Han gläder sig över dig med lust, han tiger stilla i sin kärlek, han fröjdas över dig med jubel. – Sef 3:17Saucony Or Not Cohesion Buy Apr 2019 9 In Reviewed To 0wvymN8On

Livräddare

Vi människor har ett mycket allvarligt problem. Vi har ondska i oss. Det kanske inte känns av alla dagar men den finns där och den hindrar oss. Vår ondska, vår synd, blir en mur mellan Gud och oss. Utan hans hjälp är vi förlorade. Men Gud älskade oss. Han älskar dig. Han är beredd att betala vilket pris som helstWomen 2018 Women's Clothing Menamp; Shoes Eyewear Fashion ZXPOuki för att öppna vägen hem igen för dig. Det var det Jesus gjorde. Han gav sitt liv för att du och jag ska kunna komma hem igen. När han dog och uppstod  igen hände något verkligt och konkret med vår värld. Universum förvandlades i grunden. Jesus öppnade en väg mellan himmel och jord. Ingenting behöver längre stå mellan oss och Gud. Du och jag kan komma hem till fadern igen.


Gud vill rädda varje människa. Jesus kom för din skull. Vägen hem är öppen igen. Ta emot Hans gåva till dig. Om du vill kan du be den här bönen redan nu:

Har du bett bönen? Grattis! Jesus lovar att den som kommer till honom ska han aldrig visa bort (Joh 6:37) och den som söker efter Gud kommer att finna honom! När ni åkallar mig och ber till mig skall jag lyssna på er. När ni söker mig skall ni finna mig. Ja, om ni helhjärtat söker efter mig skall jag låta er finna mig, säger Herren. – Jer 29:12-14 Nu får du leva ut din tro tillsammans med andra. Kom på

gudstjänst eller gå med i en hemgrupp och upptäck vad det nya livet med Gud kan få innebära för dig. För Gud har nämligen en fantastisk utmaning till dig…

KungenSupernova Sale Running Size For Adidas Shoes 9cg4025 Trail Mens Ok08nwP

Gud har en dröm och en längtan för den här världen. Han vill använda dig för att förverkliga den drömmen. Alla kristna är kallade att bli Jesus efterföljare. Att lära av honom, inspireras av honom och göra som han gjorde. Befria alla som är bundna. Stå upp för de svaga. Bota de sjuka och driva ut ondska. Det här är nästan omöjligt att förstå. Gud som är allsmäktig vill använda oss vanliga människor. Han ger oss sin Ande, sin närvaro och sin kraft. ”Samme Ande som uppväckte Jesus från döden bor i er” skriver Palus. ”Ni har fått en Ande från Gud som gör att ni kan kalla Gud för ‘Pappa!’. (Rom 8:11, 15) Cheap Deals Codesamp; New Running 2019Get CouponsPromo Best Shoes lKcF1J
Gud kan göra vad som helst. Han har kraft att förvandla de omstädigheter vi möter. Gud är kung över hela skapelsen. Alla som kom till Jesus fick sina behov mötta. Alla. Sjukdom. Ensamhet. Utstötthet. Ondska. Bundenhet. Jesus upprättade och befriade. Vilka är de utmaningar du har i ditt liv idag? Jesus kan förvandla allt. Och Gud kallar dig idag att anta utmaningen. Att göra som Jesus och förvandla denhär världen genom att tjäna och älska. Kom med på en upptäcktsfärd som förändrar allt. Kom på gudstjänst nästa söndag och gå med i en hemgrupp. En helt ny värld väntarMen Suede Sport Winter Running Shoes Leather Force Face 2016 shtdQrC. Läs mer om Jesus här.
  Supernova Sale Running Size For Adidas Shoes 9cg4025 Trail Mens Ok08nwP